Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (KL'AA)

Novetat!!
KL'AA
Logo de l'activitat KL'AA

divendres 12 de març de 19 h a 19.45 h

Espai: Casal Font d'en Fargues

Trencar l’ou. I sortir del niu. I fer un pas i un altre. Explorar els voltants. Anar cada vegada una miqueta més lluny. Mirar l’altre i encuriosir-nos. I cantar, perquè és el cant allò que ens va definint, perquè amb les nostres cançons ens anem explicant, ens anem ensenyant, ens comencem a mostrar. El niu, l’ou, el camí i la cançó son element primordials de Kl’aa, una paraula contundent, la que utilitzen els hadzas, un poble que viu a la part central de Kènia, per dir cantar, i també el títol de l’espectacle que Inspira Teatre presenta per acompanyar els més petits entre els petits, els remenuts de cada casa, a fer els seus primers passos i a descobrir com és el món que els envolta. Sense paraules, només amb sons que molt s’assemblen als dels nadons i amb els quals van edificant melodies i ritmes, Inspira Teatre construeix un espectacle visual i sonor, un concert experiència, del qual els infants d’entre 0 i 5 anys gaudiran de valent. TEATRE MUSICAL // RECOMANAT DE 0 A 5 ANYS // DURADA: 45'

Preu: Gratuït

Novetat!!
KL'AA
Logo de l'activitat KL'AA

Divendres 12 de març de 17:30 h a 18:15 h

12 de març de 2021

Espai: Casal Font d'en Fargues

Trencar l’ou. I sortir del niu. I fer un pas i un altre. Explorar els voltants. Anar cada vegada una miqueta més lluny. Mirar l’altre i encuriosir-nos. I cantar, perquè és el cant allò que ens va definint, perquè amb les nostres cançons ens anem explicant, ens anem ensenyant, ens comencem a mostrar. El niu, l’ou, el camí i la cançó son element primordials de Kl’aa, una paraula contundent, la que utilitzen els hadzas, un poble que viu a la part central de Kènia, per dir cantar, i també el títol de l’espectacle que Inspira Teatre presenta per acompanyar els més petits entre els petits, els remenuts de cada casa, a fer els seus primers passos i a descobrir com és el món que els envolta. Sense paraules, només amb sons que molt s’assemblen als dels nadons i amb els quals van edificant melodies i ritmes, Inspira Teatre construeix un espectacle visual i sonor, un concert experiència, del qual els infants d’entre 0 i 5 anys gaudiran de valent.

Preu: Gratuït

Divendres
12/03/2021

RESERVA D'ENTRADES

Es poden reservar un màxim de 4 entrades per persona. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.(Si us plau, no respongueu a aquest missatge, és un enviament automàtic. Per contactar amb nosaltres escriviu un mail a info@casalfontdenfargues.cat o truqueu al 93 420 59 41)

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Associació Casal Font d'en Fargues (G-64884489)
fontdenfargues.casal@gmail.com

Centre Cívic
CASAL FONT D'EN FARGUES

Pedrell, 67-69
08032 Barcelona
934205941

Logo Miram Cloud