Espectacles i Conferències (LIKES)

Novetat!!

Dansa: 'Likes' de Núria Guiu

Dissabte 2 de març de 20 hores

Espai: carrer de la Verema

Tinc un milió de likes... Me’n dones un altre? I un altre? I un altre? Els likes són una moneda molt preuada en el món digital. Però què passa quan el que estem mostrant a les xarxes és el nostre propi cos? L’hem convertit en una mercaderia? I quines concessions estem fent per aconseguir agradar? I quina és la satisfacció que ens reporta aquest like? Núria Guiu indaga aquestes qüestions amb mirada d’antropòloga i cos de ballarina en un espectacle amb el qual no només vol agradar. Guiu, ballarina de tècnica aclaparadora, col•laboradora d’algunes de les més prestigioses companyies internacionals, vol compartir una reflexió sobre què significa el fet d’agradar en els temps líquids que tan bé va radiografiar Zygmunt Bauman.

Preu: Gratuïta

Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 14/02/2019

(Si us plau, no respongueu a aquest missatge, és un enviament automàtic. Per contactar amb nosaltres escriviu un mail a info@casalfontdenfargues.cat o truqueu al 93 420 59 41)

RESERVA D'ENTRADES

Es poden reservar un màxim de 6 entrades per persona. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.(Si us plau, no respongueu a aquest missatge, és un enviament automàtic. Per contactar amb nosaltres escriviu un mail a info@casalfontdenfargues.cat o truqueu al 93 420 59 41)

Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Associació Casal Font d'en Fargues (G-64884489)
fontdenfargues.casal@gmail.com

Centre Cívic
CASAL FONT D'EN FARGUES

Pedrell, 67-69
08032 Barcelona
934205941